Через 4 роки війни воєнні пенсії українців вперше обговорюють в РНБОУ

Як вказав Голова Кабінету Міністрів України В. Гройсман, питання «військових» пенсій обговорюється на майданчику РНБО; принципово, аби підвищення пенсій відбулося з січня.


ТВО Президента України Турчинов - Голова РНБОУ  Зазначимо, що пенсії ветеранів ЗС України складають у середньому $100 після того, як ТВО Президента України Турчинов, Голова Уряду Яценюк і Голова ВР України Гройсман опустили їх з середнього рівня біля $350.  При цьому, висококваліфіковані ветерани ЗС України з вислугою більше ніж 30 років отримували за часів Януковича й Азарова військову пенсію більше ніж $500 і чекали її підвищення.  Знущання нинішніх некомпетентних можновладців над військовими пенсіонерами продовжується вже 4 роки.

Крім пенсій, унаслідок псевдореформування системи військової освітии за часів Голови КМ України Яценюка, багато високваліфікованих ветеранів ЗС України втратили роботу по спецальності у ввнз, ін.   Голова уряду України Яценюк Псевдореформування відбувалося так, що директори департаменту вищої освіти в МОНУ (Шаров) і директор Департаменту вищої освіти і науки в МО України навіть не знали один одного. За свідченнями, для прийняття рішення достатньо було на початку 2014 року “підсунути” на підпис Яценюку відповідний документ.

Гройсман Голова Кабінету Міністрів України, Воєнна партія України Як зазначив Гройсман (публікація на “Урядовому порталі”),  «Ми передали всі ініціативи на майданчик РНБО. Зараз іде конструктивна дискусія. Ми вийдемо на спільне рішення. Потрібно завершувати цю роботу». При цьому він підкреслив, що принциповими для Уряду є дві речі – запровадження найбільшого зростання пенсій для військових, які пройшли горнило бойових дій, а також збільшення пенсій вже з січня – незалежно від часу ухвалення остаточного рішення на законодавчому рівні. «Я доручаю, аби всі пенсії відповідно до змін законів були перераховані з 1 січня. За січень всі доплати будуть здійснені у повному обсязі», – сказав Володимир Гройсман. Довідково За прогнозом Уряду місяць назад, йдеться про осучаснення пенсій 550 тис. військовим пенсіонерам. Середній розмір збільшення – 1,5 тис. грн.

Голова ВР України -Парубій Зазначимо, що найбільш кваліфіковані і з найбільшою вислугою (з 1991 року) ветерани ЗС України за 4 роки цієї влади втратили біля 40 тисяч доларів пенсії і зарплати по спеціальності (~$19500 пенсії та ~$20500 зарплати).

Очевидно, що Гройсман не замислюється над питанням, як нинішні можновладці, які силою дестабілізували попередню систему влади в Україні, а потім захопили її  ради свого заможного життя в Євросоюзі (Турчинов, Яценюк, Парубій, Аваков, Порошенко, Гройсман, Тимошенко,  Гонтарева, Розенко, Рева та інші), будуть повертати воєнним гроші (пенсії, зарплати), які люди втратили внаслідок некомпетентних державних управлінських дій таких державних менеджерів як Гройсман та інші.

Чи зможе “новий прохвесор”  Гройсман, який отримав “вищу освіту” на батьківському вінницькому базарі “Юність” та у відомому за простотою навчання для заможних людей МАУП покращити рівень життя українців порівняно з тим, як це було до “Євромайдану” і “Революції гідності”?

Багато українців справедливо вважають, що воєнна агресія Путіна – це наслідок злочинної некомпетентності українських менеджерів державного управління та відомих всім олігархів, які намагаються перекласти свою пряму злочинну вину на інших та замовчати величезну шкоду, нанесену ними українцям. Вони привели великі маси людей до зубожіння – заради своїх владних утіх та збагачення. Злочинці з числа менеджерів державного управління та олігархи неплатники податків повинні бути притягнені до відповідальності.

Повна версія: http://mil.biz.ua/blog/воєнні-пенсії-українців-обговорюють/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Від ЄС до АЄС. Американо-Європейський Союз (сировинно-промисловий) – це веління 21-го століття

Ветеран військової служби США купує будинок на Гавайях

Формування Наглядової ради “Укроборонпрому” – нові позитивні знаки реформування