Ветеран військової служби США купує будинок на Гавайях

Ветеран військової служби США купує будинок на Гавайях: Висококваліфіковані американські військові з вислугою у ЗС США 30 років мають річне грошове забезпечення : $16700.. $26600 (рядові), $33900..$71100 (сержанти), $78900 ... $105300 (уорент-офіцери), $92800... $215800 (офіцери, генерали).  Також американські  військовослужбовці мають різні пільги, користуються великою повагою й підтримкою в американському суспільстві - адже вони забезпечують мир і процвітання для американців.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Про можливості американських військових на пенсії можна судити по їх участі у документальних відео-серіалах про вибір житла на Карибах, Гаваях, і т.п., для прикладу, у відео із серії: Fine Living, Життя на Гаваях.

Приклад - сім'я колишнього американського  військового лікаря у складі: чоловік (ветеран ЗС США ), дружина, двоє дітей (вік - 4 і 6 років). Після закінчення  військової служби в США, Кріс і його дружина вирішив знайти нове місце проживання на Гаваях, недалеко від пляжу для серфінгу.

Дивіться документальний фільм Жизнь на Гавайях, 2 сезон, 7 эп Дом для бывшего военного врача . Фільм показує процес вибору будинку вартістю $0,6 млн ... $0,8 млн сім`єю ветерана військової служби США

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GAcTo62MAdU[/embed]





(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Від ЄС до АЄС. Американо-Європейський Союз (сировинно-промисловий) – це веління 21-го століття

Формування Наглядової ради “Укроборонпрому” – нові позитивні знаки реформування