Воєнна розвідка України, 2014-2017


Воєнна розвідка відіграє провідну роль у кожному збройному конфлікті. Більше ніж 25 років тому,  указом Президента України, воєнна розвідка отримала свій офіційний статус в Україні як Головне́ управлі́ння ро́звідки Міністе́рства оборо́ни Украї́ни (ГУР МО, в/ч А0515) —розвідувальний орган Міністерства оборони України. 
Згідно із Законом України «Про розвідувальні органи України» здійснює розвідувальну діяльність у воєнній, воєнно-політичній, воєнно-технічній, воєнно-економічній, інформаційній, екологічній сферах.
Проте, масштабне бойове хрещення для українських воєнних розвідників почалося у 2014 році, під час протидії російській агресії.
Сучасні держави стали надто вразливими для сучасних війн. Для прикладу, порушення енергетичних комунікацій та інших промислових об`єктів у 35…55 градусів морозу у регіонах Уралу, Сибіру  та в інших приведе до припинення існування РФ як держави за короткий час, тому війну РФ проти України потрібно негайно припинити і повернути захоплені території до України, сплатити штраф за збитки. Нова емблема воєнної розвідки України (ГУР МО України) може також свідчити про те, що у разі не повернення московською державою захоплених українських територій, українці будуть сприяти поверненню до КНР китайських історичних земель у Сибіру, Північному Льодовитому океані, на Далекому Сході нинішньої РФ. Адже очевидно, що корінні жителі тих регіонів схожі на китайців, а не на росіян, легендарні “російські” “сибірські пельмені” придумані не росіянами, – це найбільш розповсюджене національне блюдо китайської кухні.
Про нове народження воєнної розвідки України розповідають у фільмі військового телебачення: “Воєнна розвідка: друге народження“.
Джерело: http://mil.biz.ua/blog/формування-наглядової-ради-укроборо/ 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Від ЄС до АЄС. Американо-Європейський Союз (сировинно-промисловий) – це веління 21-го століття

Ветеран військової служби США купує будинок на Гавайях

Формування Наглядової ради “Укроборонпрому” – нові позитивні знаки реформування